Szuper fincsi és gyönyörű sütemény! Az elő-karácsonyi esténk sztárja :-) Nagyon köszönöm, hogy feltetted, rögtön az egyik kedvencemmé vált.
Kellemes ünnepeket!
Üdv,
Évi
nagyon fincsi,,mivel én egyáltalán nem csináltam eddig ilyen pudingos-zselatinos habos csodát,mindent kimértem,,és nekem is folyik a krém... de attól még megesszük...
Ma elkészítettem ezt a süteményt, és nagyon ízlett a családomnak.
Nem volt itthon epres puding, ezért puncs ízűt használtam. Nekem a krémbe lehetett volna még egy kis cukor, (aki szereti az édesebb sütiket az púpos kanállal mérje) de a gyerekeim szerint nagyon finom lett.
Köszönöm szépen a receptet.
Kedves Levendula5!
Örömmel teszem közé a receptet,már amennyire az időm engedi.
Örülök,hogy ízlett a családnak.
Nekünk elég volt a cukor,nem szeretjük a túl édeset.
De aki úgy gondolja,tegyen bele többet.
Üdvözlettel:Edit.
Gratulálok a nagyonszép és finom süteményedhez én is elkészítettem és nagyon jó lett .A habja is tökéletes lett , pedig én csak egy lapzselatint tettem bele ,
Nemtudom ,hogy mi volt az oka, annak, hogy szétfolyt a tésztádon , a hab Pedig ez egy szuper recept
Elkészítettem ezt a sütit, tényleg nagyon finom lett a krém. Csak egy gond volt vele. Szinte rá sem lehet kenni a tésztára annyira folyik, pedig több zselatint is tettem hozzá, mint egy evőkanál...
Ez a finomság volt a vasárnapi ebédhez a süteményünk,kisunokámmal együtt készítettük el.
Nagyon finom lett,és az a véleményünk,hogy eperrel és őszibarackkal is nagyon finom lehet,de még a sárgabarackot is el tudom képzelni a krémbe.
Kedves Bévi48 !
Köszönöm szépen a visszajelzést.
Nagyon örülök,hogy ízlett a családodnak is.
Én is így gondolom,hogy más gyümölccsel is " befutó "lesz.
Üdvözöllek:Edit.
Hozzászólások (17)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Szuper fincsi és gyönyörű sütemény! Az elő-karácsonyi esténk sztárja :-) Nagyon köszönöm, hogy feltetted, rögtön az egyik kedvencemmé vált.
Kellemes ünnepeket!
Üdv,
Évi
nagyon fincsi,,mivel én egyáltalán nem csináltam eddig ilyen pudingos-zselatinos habos csodát,mindent kimértem,,és nekem is folyik a krém... de attól még megesszük...
Kedves Edit56!
Ma elkészítettem ezt a süteményt, és nagyon ízlett a családomnak.
Nem volt itthon epres puding, ezért puncs ízűt használtam. Nekem a krémbe lehetett volna még egy kis cukor, (aki szereti az édesebb sütiket az púpos kanállal mérje) de a gyerekeim szerint nagyon finom lett.
Köszönöm szépen a receptet.
Üdvözlettel: Levendula5
Köszönöm szépen a receptet.
Kedves Levendula5!
Örömmel teszem közé a receptet,már amennyire az időm engedi.
Örülök,hogy ízlett a családnak.
Nekünk elég volt a cukor,nem szeretjük a túl édeset.
De aki úgy gondolja,tegyen bele többet.
Üdvözlettel:Edit.
Én is kipróbáltam, és nagyon nagyon finom lett, mindenkinek nagyon ízlett. :) Szuper jó recept. :)
Köszönöm szépen Imela2 .
Üdvözöllek:Edit.
Gratulálok a nagyonszép és finom süteményedhez én is elkészítettem és nagyon jó lett .A habja is tökéletes lett , pedig én csak egy lapzselatint tettem bele ,
Nemtudom ,hogy mi volt az oka, annak, hogy szétfolyt a tésztádon , a hab Pedig ez egy szuper recept
Köszönöm szépen domjan.
így igaz,a recept tökéletes.
Üdv:Edit.
Elkészítettem ezt a sütit, tényleg nagyon finom lett a krém. Csak egy gond volt vele. Szinte rá sem lehet kenni a tésztára annyira folyik, pedig több zselatint is tettem hozzá, mint egy evőkanál...
Akkor nagyon elrontottál valamit.
A recept jó!!!!!!
A saját oldalamon is megsütötték mát öten,akik bemutatták.
A krém nem folyhat!
Ez a finomság volt a vasárnapi ebédhez a süteményünk,kisunokámmal együtt készítettük el.
Nagyon finom lett,és az a véleményünk,hogy eperrel és őszibarackkal is nagyon finom lehet,de még a sárgabarackot is el tudom képzelni a krémbe.
Kedves Bévi48 !
Köszönöm szépen a visszajelzést.
Nagyon örülök,hogy ízlett a családodnak is.
Én is így gondolom,hogy más gyümölccsel is " befutó "lesz.
Üdvözöllek:Edit.
...és semmi margarin,már tetszik,ki lesz próbálva hétvégén,tuti befutó lesz,köszi a receptet.
...és semmi eper.
Eperrel is készítheted!
:)
Nagyon szívesen kedves Klári.
Finom,könnyű krémje van.
Ajánlom szeretettel.
Várom a véleményedet.
Üdv:Edit.