Csokoládé

Csokoládé

Leírás

A csokoládé a Dél-Amerikában őshonos kakaófa magjából, a kakaóbabból készül. Jellemzően vékony táblákban, bonbonként vagy forró italként fogyasztjuk. Édességi fokát tekintve megkülönböztetjük a tej- és az étcsokoládét, ez utóbbi jóval sötétebb színű, és kevésbé édes. Az étcsokoládé kakaótartalma legalább 43 %-os, ideális esetben 55-75 százalék közötti.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fénytől védve, száraz, hűvös helyen. Ideális tárolási hőmérséklete: 15-17 ºC.

1479 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 mennyei édesség 20 perc alatt!

Gyorsan szeretnél valami nagyon finomat? Ezekkel a receptekkel karácsonyra is készülhetsz, könnyű őket elkészíteni, és garantáltan elfogynak egy szempillantás alatt.