r
Nosalty Logó

Csokis-almás kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis-almás kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A süteményhez

A tetejére

Összesen 967 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A süteményhez

A tetejére

Összesen 5804 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A süteményhez

A tetejére

Összesen 219 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    51.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    551.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    269 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.1 g
  • Cukor
    70 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    225.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    250 micro
Összesen 967 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.4 g

Zsír

  • Összesen
    306.4 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    121 g
  • Koleszterin
    728 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3307 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    464 mg
  • Foszfor
    1612 mg
  • Nátrium
    480 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    720.5 g
  • Cukor
    422 mg
  • Élelmi rost
    53 mg

VÍZ

  • Összesen
    1351.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    530 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    78 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    310 micro
  • Kolin:
    686 mg
  • Retinol - A vitamin:
    463 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    679 micro
  • β-crypt
    190 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1502 micro
Összesen 5804 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    125.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 219 Kcal

Hozzávalók

A süteményhez

A tetejére

Elkészítés

A süteményhez

  1. A gyümölcsöket apró kockákra vágjuk.
  2. A tojásokat a cukorral, csipet sóval habosra kikeverjük, hozzáadjuk a fahéjat, az olajat, és azzal is kicsit még habosítjuk.
  3. Hozzáadjuk a sütőporos-szódabikarbónás lisztet, és a vagdalt gyümölcsöket.
  4. Sütőpapíros, közepes méretű tepsiben sütjük 170-180 fokon kb. 40 percig.
  5. Amikor kihűlt, kockákra vágjuk.
  6. Egy tábla étcsokit felolvasztunk gőz felett egy kis étolajjal, és margarinnal.
  7. A kockára vágott süteményeket belemártjuk, citromfűvel és almával díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24x22
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3474
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 22.

Receptkategóriák

Ez egy egyszerű, nagyon finom sütemény, amit bármikor elkészíthetsz csokoládé és díszítés nélkül is.

Hozzávalók

A süteményhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ne olajon süsd a tükörtojást, ha jót akarsz magadnak

A megszokott és jól bevált tojássütési módszerrel ugyan semmi baj nincsen, de természetesen mindig van hová fokozni a dolgokat. Ezt a célt szolgálja az olaj lecserélése is: egy másik alapanyaggal ugyanis fenséges, karamellizált aljú, tökéletes állagú tükürtojást kaphatunk.