Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült rozmaringos hal

Csőben sült rozmaringos hal
Csőben sült rozmaringos hal
30 perc / sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és nagyon finom vacsora, ha egy kis halra vágyunk!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajjal kikenünk egy tepsit.
  2. Ráhelyezzük a halat, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a finomra vágott rozmaringot.
  3. A vajat megolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, elkeverjük, 1 percig főzzük, míg a liszt elveszíti a nyers színét. Egyszerre hozzáöntjük a meleg tejet, és folyamatos kevergetés mellett
  4. Folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük, sózzuk, borsozzuk. leöntjük vele a halat.
  5. Rászórjuk a lereszelt sajtot, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk fél órára.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 274
elküldve: 4
receptkönyvben: 98
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csőben sült hal rozmaringgal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

614
olívaolaj 2 ek
tőkehalfilé 60 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 4 szál
vaj 8 dkg
finomliszt 10 dkg
tej 8 dl
cheddar sajt 10 dkg