Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldfűszeres hal csőben sülve

Zöldfűszeres hal csőben sülve
Zöldfűszeres hal csőben sülve
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom halétel. A creme fraichet ízesithetjük egy gerezd áttört fokhagymával is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halszeleteket megmossuk, papirtörlővel szárazra töröljük. Citromlével meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az apróra vágott zöldfűszerekkel.
  2. Egy tűzálló tálat vajjal kikenünk. A halszeleteket a tálba rétegezzük. A creme fraichet sóval, borssal ízesitjük.
  3. A halszeleteket megkenjük a creme fraichel, megszórjuk a sajttal.
  4. Előmelegített sütőbe toljuk, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 29 059
elküldve: 13
receptkönyvben: 534
elkészítve: 23/32
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldfűszeres halfilé, sütőben sült fűszeres hal, csőben sült hal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Manna_87
Manna_87 Thu, 2013-05-23 11:55

Maga a fűszerezés a hallal eszméletlenül finom volt. Ha csak azt nézem akkor csillagos ötös ez a recept. Azonban még van rajta a créme fraiche-s a sajttal, és sajnos az a része annyira elnyomja a halat, hogy együtt egyáltalán nem az igazi. Persze lehet csak az én ízlésemnek nem jött be a kettő együtt. Egyszer azért érdemes kipróbálni :)

301
hal 40 dkg
citromlé 2 ek
zöldfűszer 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
crème fraîche 4 dkg
sajt 50 g
vaj 1 tk