r
Nosalty Logó

Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott tengeri hal rengeteg zöldséggel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1585 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 6336 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 193 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    89.8 g

Zsír

  • Összesen
    106.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    94 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1171.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    150 mg
  • Foszfor
    687 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1382 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    19 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    455 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1358 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    288 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1125 micro
Összesen 1585 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    359.1 g

Zsír

  • Összesen
    424.3 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    138 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    107 g
  • Koleszterin
    374 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4687.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    319 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    601 mg
  • Foszfor
    2746 mg
  • Nátrium
    538 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    267.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    990.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5529 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    76 micro
  • E vitamin:
    116 mg
  • C vitamin:
    274 mg
  • D vitamin:
    1820 micro
  • K vitamin:
    328 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    77 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    646 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5430 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1150 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4499 micro
Összesen 6336 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    144 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    170 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 193 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Miután felolvadt a hal (ha fagyasztott volt) mossuk át, borssozzuk, majd lisztezzük be mindkét oldalát. Süssük meg bő olajban.
  2. Egy jénai tálba tegyük bele a halszeleteket.
  3. Főzzük meg a zöldségkeveréket, csöpögtessük le, és borítsuk a halra. Öntsük rá a tejszínt.
  4. A brokkolit szedjük szét rózsáira, és szintén tegyük bele a tálba.
  5. Miután mindezzekkel megvagyunk, tegyük rá a reszelt sajtot, és toljuk be az előmelegített sütőbe.
  6. Akkor van kész, amikor a sajt már csodálatosan rápirult.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 244
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 17
  • Össznézettség: 32452
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 31.

Ajánló

Nem muszáj füstölt sajttal készíteni, de szerintem ezzel a legfinomabb!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet egy kolléganőjétől kapta az anyukám. Hatalmas sikere van nálunk, ezért sokszor el szokta készíteni. Tulajdonképpen ez az egyik kedvenc ételem.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...