Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecombok paradicsommártásban

Csirkecombok paradicsommártásban
Csirkecombok paradicsommártásban
75 perc / előkészület: 30 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű egytálétel. A mártáshoz keverhetünk 1-2 szál újhagymát gyűrűkre vágva.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, a forgóknál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk. A hagymát vékony cikkekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A burgonyát meghántjuk, mossuk, cikkekre vágjuk. A rozmaringot megmossuk, durvára vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, a combokat megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a burgonyát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát és rozmaringot, kb. 1-2 percig tovább pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük. Felöntjük a levessel, a combokat visszahelyezzük. Lefedve kb. 20 percig főzzük.
  3. Felöntjük a levessel, a combokat visszahelyezzük. Lefedve kb. 20 percig főzzük.
  4. A paradicsomot megmossuk és négybe vágjuk. A mártást elkeverjük a paradicsommal. Sóval, borssal ízesítjük. A csirkéhez adjuk, és további 20-25 percig főzzük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 960
elküldve: 1
receptkönyvben: 113
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirke paradicsomártásban, csirkecombok paradicsomszószban, paradicsomos csirkecombok

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kőri Ibolya
Kőri Ibolya Tue, 2014-06-10 07:25

Gratulálok kedves Glaser, nagyon gusztán néz ki, és finom is,,, tisztelettel Ibolya.

555
csirkecomb 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
burgonya 350 g
rozmaring 1 szál
zöldség alaplé 125 ml
koktélparadicsom 20 dkg
milánói szósz 200 g