r
Nosalty Logó

Csirkecombok paradicsommártásban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Csirkecombok paradicsommártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 555 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 74 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    805.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    325 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 555 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55 g

Zsír

  • Összesen
    60.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1611.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    633 mg
  • Nátrium
    650 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    651.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    167 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    902 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    510 micro
Összesen 1110 kcal
  • 7% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    345 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 74 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, a forgóknál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk. A hagymát vékony cikkekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A burgonyát meghántjuk, mossuk, cikkekre vágjuk. A rozmaringot megmossuk, durvára vágjuk.
  2. Az olajat felforrósítjuk, a combokat megpirítjuk, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a burgonyát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát és rozmaringot, kb. 1-2 percig tovább pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük. Felöntjük a levessel, a combokat visszahelyezzük. Lefedve kb. 20 percig főzzük.
  3. Felöntjük a levessel, a combokat visszahelyezzük. Lefedve kb. 20 percig főzzük.
  4. A paradicsomot megmossuk és négybe vágjuk. A mártást elkeverjük a paradicsommal. Sóval, borssal ízesítjük. A csirkéhez adjuk, és további 20-25 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 120
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7102
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy egyszerű egytálétel. A mártáshoz keverhetünk 1-2 szál újhagymát gyűrűkre vágva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?