Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns céklasaláta

Pikáns céklasaláta
Pikáns céklasaláta
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Személy szerint nagyon szeretem a céklát, és ezért egyre többféle módon megpróbálom felhasználni. Most egy kissé keletiesen.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük meg a céklát. Kb. 45 perc kell neki. Vegyük ki, hűtsük le, és hámozzuk meg, daraboljuk fel.
  2. Hámozzuk meg az almát, kockázzuk fel.
  3. Egy lábast kicsit tegyünk a gázra, melegítsük fel. Majd kapcsoljuk le alatta a gázt, és dobjuk bele a sajtot. Kezdjük el kavarni, hogy kicsit kenhetőbb állaga legyen, és dobáljuk bele a céklát és az almát. Keverjük össze.
  4. Adjuk hozzá a tárkonyt, kis szegfűszegport, kis szerecsendiót és a mézet. Keverjük jól össze!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 224
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárifőz

Mióta szakács: 2017.01.23.
2 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

kecskesajtos céklasaláta, pink saláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

269
cékla 3 db
alma 2 közepes db
szegfűszeg 0 ízlés szerint
tárkony 1 teáskanál
szerecsendió 1 csipet
kecskesajt 10 dkg
méz 2 teáskanál