Mint ahogy már biztosan sokan olvastátok AzEszternél - aki sok finomsággal lepett már meg minket, és szeret utánajárni az ételek eredetének- ez az étel nem is kínai.:) De hát valljuk be őszintén, azért sokan szeretjük, még ha nem is abból a csodás országból származik, csak nekünk európaiaknak "sütötték" ki.:) Ez itt a saját "fejlesztésem". Sok-sok recept elolvasása és még több falat megkóstolása után arra jutottam, hogy én ezt így fogom elkészíteni. Előre szólok, de nem olyan az íze, mint a "jól bevált" gyorséttermi változatnak. Remélem, hogy azoknak, akik megkóstolják ízleni fog! A 'sárgabarack chutney almával és hagymával' elkészítését megtalálhatjátok a receptjeim között. A pirított hagymás sült üvegtészta is hamarosan felkerül.
http://konyhaninnenkertentul.blogspot.hu/
Hozzászólások (7)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. augusztus 18-án kiemeltük cikkünkben: 10 puhára bundázott hús a hét bármely napjára
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. május 13-án kiemeltük cikkünkben: 17 klasszikustól eltérő rántott csirke
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. február 25-én kiemeltük cikkünkben: 21 tökéletes bundás hús a vasárnapi asztalra
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. április 21-én kiemeltük cikkünkben: 13 pihe-puha bundázott hús ebédre vagy vacsorára
Üdvözlettel, NoSalty
állítólag jégkockát kell tenni a bundához!!!
Isteni volt, az egész család imádta. Majdnem olyan íze, mint a kínai kajáldákba. A bunda sajnos nem olyan állagú, mint ott. Ott a máz ellenére is ropogós marad. Nem tudom mi a titka. Mondjuk a családot ez nem nagyon zavarta, mert eszméletlen finom volt. Igaz kicsit változtattam,mert méz és cukor helyett melaszt tettem bele,szerintem ez még jobban elmélyítette az ízét és chutney híján sárgabarack lekvárt és fokhagymát....
Köszönjük
Barbara
Szia Barbara!
Szívesen! :D Nagyon örülök, hogy kipróbáltad és hogy ízlett Nektek!
Igazán kedves Tőled, hogy megírtad!
Hát igen, a bunda nem olyan nagyon ropogós :) ez a rész még azóta is folyamatos fejlesztés alatt van. Hátha egyszer sikerül... Melasszal is biztos nagyon finom lett.
Én még úgy nem próbáltam, de ha lesz itthon, majd gondolok rád és kipróbálom.
Üdv: Ági