Chutney
501 kcal
Dél-afrikai Bobotie
493 kcal
Fügelekvárral sült sertéscomb
146 kcal
Rebarbarás panna cotta
1075 kcal
Vargányával töltött kacsamell knédlivel
Leírás
Tradícionálisan az indiai konyha “savanyúságát”, a chutney-t mozsárban készítik. Általában gyümölcsök és zöldségek, mint alma, körte, mangó, szilva, paradicsom, damaszkuszi szilva, hagyma, fokhagyma, gyömbér, számos fűszer és szezám vagy mogyoró olaj kerülnek a mozsár törője alá, hogy később az étkező asztalra kerüljenek. Az erős, fűszeres ételek tökéletes kiegészítői.
216
Kalória
-
Fehérje
52g
Szénhidrát
18g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
1000mg
Élelmi rost
51g
Cukor
100 g Chutney
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
52 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
1600 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Nátrium
1600 mg
szénhidrát
rost
1 g
cukor
51 g
vitaminok