Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borjú húsleves

Borjú húsleves
Borjú húsleves
140 perc / előkészület: 20 perc főzés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vadast szerettem volna főzni, de ahhoz kellettek ezek az alapanyagok.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst feltesszük főni, ha felfőtt, leszedjük a habját.
  2. A vöröshagymát héjastól kettévágjuk, és egy serpenyőben szárazon odatesszük pirítani, hogy karamellizálódjon.
  3. Ha a hagyma kész, a levesbe tesszük, sózzuk, borsozzuk, bepakoljuk a tisztított zöldségeket, és ha felforrt, kis lángra tesszük, hogy csak gyöngyözve főjön.
  4. Ha megfőtt, kiszedjük a húst, a zöldséget, leszűrjük a levest.
  5. Kifőtt levestésztával kínáljuk.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 13 265
elküldve: 1
receptkönyvben: 39
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

húsleves borjúból

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

501
borjúhús 1 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 5 gerezd
kelkáposzta 1 kis db
sárgarépa 5 nagy db
fehérrépa 3 közepes db
petrezselyem 4 szál
zeller 1 kis db
zellerlevél 2 db
tv paprika 1 db
paradicsom 1 db
burgonya 1 db
borókabogyó 4 db
fekete bors 1 teáskanál
0 ízlés szerint
sáfrányos szeklice 1 kávéskanál
hegyes erős paprika 1 közepes db
víz 2.5 l