Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
Miért együnk aszalt sárgabarackot? Mert…
… csökkenti a magas vérnyomást, és segít megelőzni számos szív és érrendszeri problémát.
… ha házilag készítjük, esetleg a magunk által termelt gyümölcsből, biztosak lehetünk benne, hogy tartósítószer és vegyszermentes csemegét kapunk.
… az aszalás során megőrzi vitamintartalmát, csakúgy, mint a zöldségek ha főzés helyett csak pároljuk őket egy erre kitalált aszaló, pároló segítségével.
… vitamintartalma mellett az eredeti zamatát is megőrzi, és koncentrálva adja vissza minden egyes falattal.ot
 
A kellemesen fanyar ízű aszalt sárgabarackot felhagynálás előtt lobogó forró vízben fél óráig, hideg vízben egy éjszakán át áztatjuk. Gyümölcssalátába, müzlibe, piláfba, hústöltelékbe tehetjük. Pürésítve mártást vagy öntetet készíthetünk belőle.

mikor vegyem

Ősszel, de egész évben beszerezhető.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Aszalt sárgabarack alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!