15 masszívan laktató sült hús, ami után nem kell második

Ez a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.

  1. 1.

    Egyszerű ünnepi pulykacomb

  2. 2.

    Kínai stílusú citrommázas csirke

  3. 3.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  4. 4.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  5. 5.

    A Brassói

  6. 6.

    Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval

  7. 7.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  8. 8.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  9. 9.

    Burgundi marha krumplinudlival

  10. 10.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  11. 11.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  12. 12.

    1-2-3-4-5 kacsamell

  13. 13.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  14. 14.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

  15. 15.

    Tejszínes spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!