Zöld

Ezért hagyd el az öblítőt mosáskor

Szinte nincs olyan háztartás, ahol ne használnának mosáskor öblítőt is, hogy finom legyen a ruhák illata, pedig sokkal jobban járna a környezetünk és a testünk is, ha elhagynánk, egyszer és mindenkorra.

Nosalty

5 okunk van rá, hogy több petrezselymet egyél

A fűszernövényekre ritkán gondolnak úgy az emberek, mint potenciális egészségtárakra, pedig a petrezselyem ilyen: magas a tápanyagtartalma, és rengeteg betegség megelőzésében segíthet. Az alábbi 5 oknak már elégnek kellene lennie, hogy többet fogyassz belőle.

Stuth-Nagy Niki

Így néz ki a férfi, aki 30 éve minden nap...

Az amerikai származású Donald Gorske életében 1972 óta nem telt el nap úgy, hogy ne evett volna meg legalább egy Big Mac szendvicset. A férfi 50 évre visszamenőleg minden egyes hamburgervásárlását számlával tudja igazolni, most pedig azt is megmutatta, hogyan változott meg külseje 50 évnyi hamburgerezés következtében.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.