7 tökéletesen fűszerezett pulykasült, amitől azonnal elalélsz
Ha ma van egy kis extra időd, akkor kényeztesd a családot egy mennyei pulykasülttel! Lesz itt gesztenyemártásos, töltött, göngyölt és zöldségágyón pihenő variáció is!
NosaltyHa ma van egy kis extra időd, akkor kényeztesd a családot egy mennyei pulykasülttel! Lesz itt gesztenyemártásos, töltött, göngyölt és zöldségágyón pihenő variáció is!
NosaltyEz a csirkés recept egy igazán egyszerű és ízletes fogás évszakoktól függetlenül. A citrom és az olíva kombinációja igazán lédús, pikáns és frissítő egyveleget alkot – tegyük különlegessé a hétköznapokat ilyen és ehhez hasonló gyönyörű ételekkel.
NosaltySült hússzeletekkel jóllakni az egyik legszebb élmény az ebédek világában – ha választhatnánk, mi minden nap szaftos, villáról omlós karajokkal (vagy bármilyen más hússal) pakolnánk tele a tányérunkat ebédidőben.
NosaltyMinden jobb sajttal, erre kiváló példa az összes alábbi recept, amelyben sült húsok kapnak vastag és nyúlos, ellenállhatatlan sajtköpenyt. Készítsük őket ebédre, vacsorára, hétköznap, hétvégén, bármikor!
NosaltyNem mindenki szereti az ünnepi klasszikusokat: ha például mi (vagy a vendégeink közül valaki) nem rajong a sonkáért, készítsünk az alábbi sült húsokból egy adagot.
NosaltyEbben a listában nincs egy darab száraz, rágós hús sem: bizony, csak a szaftos, szájban mállós és ízes szeleteket vettük sorra. Olyannyira isteniek, hogy szinte mindegy is, mi kerül melléjük.
NosaltyHa a sonka nem a szíved csücske, de húsevő vagy, választhatsz mást is a tojássaláta és a hidegtálak mellé. Ezek a sültek hidegen is finomak, szóval korábban is elkészülhetnek!
NosaltyAz időjárás szeszélyes, de ettől függetlenül ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy tél van. Ez pedig a gazdag egytálételek, szaftos tészták és illatos sült húsok ideje, amikor a megnyugtató melegséget a nap helyett az ételeink adják.
NosaltyÓ, azok az omlós, szaftos csirkesültek: egy hétköznapon is milyen jólesnek, de akár ünnepre is készülhetnek, akkor is megállják a helyüket az asztalon.
NosaltySokaknak csak egy nemkívánatos ajándék a Mikulástól, másoknak a narancs kevésbé kedvelt rokona: sajnos így tekintünk a mandarinra, pedig ennél sokkal többre képes. A Napi Tipp keretében ismerjük meg jobban!
Lakos BenedekEgyben sült csirkét készítenénk, de nem merünk belefogni? Aggodalomra semmi ok, ez a cikk kifejezetten azért született, hogy minden titkot leleplezzen a tökéletesen szaftos húsú, ropogós bőrű csirkével kapcsolatban.
Hering AndrásHa hús, akkor legyen szép nagy darab, nem? Mindegy, hogy csirke, marha, sertés vagy bármi más, ezeknél a fogásoknál bizony a méret a lényeg.
NosaltyA birsalma egy őszi nagyágyú, és talán egy kicsit szomorú is, hogy csak a zselés gyümölcssajtot készítjük belőle előszeretettel. De pontosan mire használhatjuk még? Azonnal kiderül!
NosaltyAz ősz alapanyagaival főzünk, mert finomak, mert szeretjük őket, és mert a belőlük készülő falatok eltelítik a testet és a lelket a levélhullós borongásban.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.