25 szuperfinom maradékmentő ételötlet

Kétlem, hogy bármelyikünk hűtője kiürült volna az ünnep után. Sültmaradékok, csirke, hal, liba, és rizs- vagy krumpliköret a lábos alján - ha nem szívesen dobod ki, figyelj!

Eljött az idő, amikor azokat az ételeket, melyekre pár napja még fénylő szemekkel és csorgó nyállal néztünk türelmetlenül, most mostohaként kerülgetjük a hűtőben. Mit kezdjünk a karácsonyi maradékokkal? Kidobni mégsem illik, meg amúgy is, olcsóbb, praktikusabb és zöldebb megoldás mindent újrafelhasználni, amit lehet. Hát tegyük azt! Tekerjük tortillába, tegyük gyrosba, főzzük levesbe, cincáljuk palacsintába, keverjünk krémet, pástétomot, süssünk csőben! Próbáltuk a könnyebb, gyorsabb, legjobb maradékmentő fogásokat kiválogatni nektek, nézzétek:

  1. Habos rizs
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    625
    Kalória
    8.6g
    Fehérje
    52.1g
    Szénhidrát
    42.6g
    Zsír
    Még több tejberizs
  2. Gyors gyros
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    könnyű
    839
    Kalória
    48.6g
    Fehérje
    117.7g
    Szénhidrát
    19.7g
    Zsír
    Még több gyros

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek