22 illatos-omlós, gyümölcsös csirke

Alma, körte, ananász, barack, citrom, narancs, áfonya...? Szinte nincs olyan gyümölcs, ami ne passzolna tökéletesen a csirkéhez - tégy egy próbát te is!

  1. 1.

    Karibi csirkemellsteak mangós sabayon-nal

  2. 2.

    Sült csirkemell eperszósszal és mandulás burgonyapürével

  3. 3.

    Pikáns kókuszos-sárgabarackos csirkemell zsiradékmentesen

  4. 4.

    Narancsos csirke aszalt szilvával

  5. 5.

    Sócsempén sült csirkemell áfonyamártással

  6. 6.

    Citromos-kakukkfüves csirkecomb humusszal

  7. 7.

    Citromos csirke Mamma Agata konyhájából

  8. 8.

    Narancsos csirkemell

  9. 9.

    Mediterrán csirke

  10. 10.

    Mandulás-fehérboros csirke

  11. 11.

    Sárgabarackos csirkemell

  12. 12.

    Csirkemell sárgarépás narancsos mártással

  13. 13.

    Csirkemell vörösboros gyümölcsszósszal

  14. 14.

    Citromos-chilis csirke

  15. 15.

    Citromos csirke sütőben Grétitől

  16. 16.

    Hawaii szelet másképp- Hawaii szelet 2.

  17. 17.

    Ananászos csirkemell mazsolás rizzsel

  18. 18.

    Ananásszal rakott csirkehús

  19. 19.

    Hawaii csirkemell

  20. 20.

    Citromos csirkeszárny

  21. 21.

    Mandarinos csirkeragu jázmin rizzsel

  22. 22.

    Görög citromos csirkecombok

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek