Nosalty Logó

Hawaii csirkemell

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Katharosz
Hawaii csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 535 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 2142 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 191 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    849 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    273 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    260 mg
  • Nátrium
    257 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    219 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 535 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    95.4 g

Zsír

  • Összesen
    154.9 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3396.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    1092 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    1040 mg
  • Nátrium
    1027 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    895 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    877 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 2142 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 191 Kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A húst kicsontozzuk, és szeletekre vágjuk.
  2. A páchoz valókat elkeverjük, és beleforgatjuk a hússzeleteket, majd lefedve egy éjszakára hidegre tesszük.
  3. Másnap a vajat felhevítjük, és megsütjük rajta a hússzeleteket, majd egy vajjal kikent hőálló tepsibe egymás mellé rakjuk őket.
  4. Minden szeletre egy karika ananásztés rá egy szelet sajtot teszünk.
  5. Sütés:180 fokra előmelegített sütőben 30 percig.
  6. Párolt rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 49
  • 7 napos nézettség: 290
  • Össznézettség: 156263
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 25.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Katharosz 486 recept

Nagyon finom, könnyű, zamatos étel.

Hozzászólások

orsikaa5

húúúú de guszta!!! :) a közepében meggybef?tt van (a képen)?

Katharosz

rumos meggy, mert az volt itthon...

Törölt felhasználó

Nagyon szeretem a gyümölcsös húsokat, úgyhogy kipróbáltam a receptedet és nagyon finom lett! :)

Anni-panni

Naggggyon finom! Bár a pácolásra csak 1 órám volt, mert ma találtam ezt a receptet, de így is nagyon finom és nagyon különleges lett! Köszönöm a receptet!

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.