r
Nosalty Logó

Sárgabarackos csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
A kis gasztronauta
Sárgabarackos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 496 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1984 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 151 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    46.9 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1044 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    258 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    209.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    241 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    129 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    1283 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 496 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    187.7 g

Zsír

  • Összesen
    112.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    550 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4175.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    1712 mg
  • Nátrium
    1031 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.1 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    839.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    964 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    515 micro
  • α-karotin
    88 micro
  • β-karotin
    5131 micro
  • β-crypt
    484 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 1984 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    390 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 151 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, és kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük egy csipet fahéjjal. Pár óráig hűtőben pihentetjük, majd kevés olajon mindkét oldalát elősütjük.
  2. A sárgabarackot megmossuk, félbevágjuk, és magját eltávolítjuk.
  3. Az elősütött csirkemell szeleteket kiolajozott tepsiben egymás mellé helyezzük, és ráhalmozzuk a félbe vágott barackszemeket. Reszelt sajttal bőven megszórjuk.
  4. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szép aranybarnára nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 20354
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 27.

Ajánló

Párolt rizzsel tálaljuk.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sárgabarackos csirkemell
A kis gasztronauta 142 recept

Aki szereti a hús-gyümölcs párosítást, annak biztosan ízleni fog ez az egyszerű és egészséges fogás.

Hozzászólások (2)

Éva-Anyóca

Finom, jöhet.:-))

A kis gasztronauta

:)))))

Hagymafaló

Isteni lett! Fahéj helyett gyömbért és egy kis szerecsendiót használtam, mert mostanában gyakran ettünk fahéjas ételeket. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek