Madras curry

Madras curry

Leírás

Indiai fűszerkeverék, a curry egy fajtája, amit használhatunk hús- és halételek, zöldségek, saláták ízesítésére. Alapvető összetevői a chili, kurkuma, koriander, mustármag, kömény, görögszéna, só, esetleg fahéj, fokhagyma, paprika. A boltokban többféle változta megtalálható, de kísérletezhetünk házilagos kikeverésével is. Létezik enyhén és erősebben csípős változata is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

100g Madras curry

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

madras curry?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?