Madras curry

Leírás

Indiai fűszerkeverék, a curry egy fajtája, amit használhatunk hús- és halételek, zöldségek, saláták ízesítésére. Alapvető összetevői a chili, kurkuma, koriander, mustármag, kömény, görögszéna, só, esetleg fahéj, fokhagyma, paprika. A boltokban többféle változta megtalálható, de kísérletezhetünk házilagos kikeverésével is. Létezik enyhén és erősebben csípős változata is.

Madras curry
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Madras curry

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm madras curry?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

22 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...