Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöld pesto Hobbycheftől

Zöld pesto Hobbycheftől
Zöld pesto Hobbycheftől
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A feleségem vett egy csokor fehér retket. A levelét ki akarta dobni. Mondtam neki, hogy inkább adja nekem, majd pesto lesz belőle. Az volt a válasza, hogy a retek levele nem ehető. Azt válaszoltam, hogy ez igen is ehető. Én már számtalan alkalommal főztem belőle levest vagy készítettem pestot, és nagyon finom.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A magokat (dió, kesudió, tökmag) megpörköljük, a zöldeket és a fokhagymát aprítjuk.
  2. Valamennyi hozzávalót - több lépcsőben - beleteszünk egy keverő edénybe, és botmixerrel pépesítjük, majd belekanalazzuk egy zárható edénybe, a tetejére még öntünk olívaolajat, és irány a hűtőszekrény.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 791
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szósz
vegetáriánus: vegán
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

zöld pesto reteklevélből újhagymából paprikából és bazsalikomból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

65
retek levél 1 csokor
újhagyma zöldje 5 db
fokhagyma 5 gerezd
bazsalikom 40 levél
hegyes erős paprika 2 közepes db
chili 4 db
petrezselyem 10 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
dió 0.5 marék
kesudió 3 dkg
tökmag 1 ek
olívaolaj 0.5 dl