Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept a magyar-olasz barátság jegyében született.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket aprítjuk, olajon dinszteljük, majd hozzáadjuk a csirkecombokat, fűszerezzük. Rövid ideig együtt pároljuk, majd öntünk rá kevés vizet. Inkább pörköljük, mint főzzük. A vizet időnként pótoljuk.
  2. A tésztát sós vízben feltesszük főni. Amikor a hús már megpuhult, öntünk rá vörösbort, keverünk bele tejfölt, felrottyantjuk, hozzákeverjük a tésztát..
  3. Tálaláskor teszünk rá egy kanál tejfölt, kovászos uborkát, s szórunk rá pirospaprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 321
elküldve: 1
receptkönyvben: 101
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vörösboros csirkepörkölt, csirkepaprikás, pörkölt csirkecombból

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

992
csirkecomb 2 db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
hegyes erős paprika 1 közepes db
chili 1 db
paradicsom 2 nagy db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
chiliszósz 1 ek
olívaolaj 1 ek
vörösbor 1 dl
tejföl 1 dl
tészta 25 dkg