r
Nosalty Logó

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

Hobbychef
Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

994
Kalória
41.9g
Fehérje
113.8g
Szénhidrát
36.9g
Zsír
447.7g
Víz
150.4g
Koleszterin
8.3g
Élelmi rost
14g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 994 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1988 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    36.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1106.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    565 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    113.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    447.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    354 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    192 micro
  • β-karotin
    882 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    396 micro
Összesen 994 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.8 g

Zsír

  • Összesen
    73.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    301 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2213.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    210 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    270 mg
  • Foszfor
    1131 mg
  • Nátrium
    303 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    227.5 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    895.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    359 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    708 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    194 micro
  • α-karotin
    383 micro
  • β-karotin
    1764 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    9263 micro
  • Lut-zea
    793 micro
Összesen 1988 kcal
  • 7% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    141.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    593 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 128 kcal

Elkészítés

  1. A zöldségeket aprítjuk, olajon dinszteljük, majd hozzáadjuk a csirkecombokat, fűszerezzük. Rövid ideig együtt pároljuk, majd öntünk rá kevés vizet. Inkább pörköljük, mint főzzük. A vizet időnként pótoljuk.
  2. A tésztát sós vízben feltesszük főni. Amikor a hús már megpuhult, öntünk rá vörösbort, keverünk bele tejfölt, felrottyantjuk, hozzákeverjük a tésztát..
  3. Tálaláskor teszünk rá egy kanál tejfölt, kovászos uborkát, s szórunk rá pirospaprikát.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 40 p

Ez a recept a magyar-olasz barátság jegyében született.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...