Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros krumplileves sertéshússal

Vörösboros krumplileves sertéshússal
Vörösboros krumplileves sertéshússal
125 perc / előkészület: 20 perc főzés: 105 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húsnak a felét helyettesíthetjük bárányhússal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst vágjuk kockákra.
  2. A forró olajon pároljuk a húst kb. 15 percig.
  3. Adjuk a húshoz a kakukkfüvet, rozmaringot és a zúzott fokhagymát, szórjuk meg sóval, borssal.
  4. Öntsük fel a paradicsommal és a vörösborral, majd lefedve főzzük kb. 60 percig. Néha keverjük meg.
  5. Vágjuk a hagyt, sárgarépát és a burgonyát kis kockákra. Adjuk a húshoz, öntsük fel a zöldséglevessel, adjuk hozzá a babérlevelet, és főzzük további 45 percig.
  6. Ízesítsük a levest sóval, borssal, végül szórjuk meg apróra vágott petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 682
elküldve: 2
receptkönyvben: 71
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
elkészítési idő: 120 perc felett
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

laktató burgonyaleves, sertéshúsos krumplileves, vörösboros krumplileves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

435
sertéstarja 500 g
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 1 gerezd
1 tk
kakukkfű 1 tk
rozmaring 1 tk
bors 0 ízlés szerint
konzerv paradicsom 400 g
vörösbor 150 ml
vöröshagyma 2 közepes fej
sárgarépa 2 db
burgonya 500 g
zöldség alaplé 750 ml
babérlevél 1 db
petrezselyem 2 ek