r
Nosalty Logó

Virslis-zöldséges tészta wokban

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Virslis-zöldséges tészta wokban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 591 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2365 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 161 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2890 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    2142 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    189 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 591 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.1 g

Zsír

  • Összesen
    95.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    231 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11559.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    290 mg
  • Kálcium
    1059 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    263 mg
  • Foszfor
    1336 mg
  • Nátrium
    8569 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    256.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    484.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    277 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    755 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    277 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 2365 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    789.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    585 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Tésztát felrakjuk főni.
  2. Vöröshagymát, majd a fokhagymát is megpirítjuk olívaolajon (1-2 gerezd fokhagymát majd csak később teszünk rá).
  3. Rádobjuk a felkarikázott virslit, és jól megpirítjuk wokban, majd jöhet rá a zöldség szintén pirítani. Megsózzuk, és ráöntjük a szójaszósz felét és a tandoori masalát.
  4. Amikor már megfőttek, megpirultak a virslik és zöldségek, jöhetnek a friss fűszernövények érzés szerint. Felöntjük egy kis vízzel és plusz szójával, és jöhet a maradék fokhagyma lereszelve.
  5. Ha megfőtt a tészta (ne túl puhára, sőt egy kicsit kemény is maradhat, hogy ne essen szét), azt is belekeverjük a wokba, és jól átpirítjuk az egészet. Kész. Sajtot is szórhatunk rá... :-)
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8479
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors, hétköznapi, a család kedvence. Ezt akkor szoktam bevetni, ha nincs semmi ötletem és kevés az időm. :-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...