Füstölt virsli

Füstölt virsli

Leírás

A virsli pépesítéssel, többnyire sertéshúsból készülő húskészítmény, amit bélbe töltenek és gyakran füstöléssel tartósítanak. A fogyasztók kedvelik a füstölt termékeket. Ha azt olvassuk a terméken, hogy füst ízű, akkor nem érte igazi füstölés, csak aromával kezelték. A füstölést keményfa égetésével vagy füstaroma párologtatásával érik el.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

110 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.