Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Virslis káposztasaláta

Virslis káposztasaláta
Virslis káposztasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem az amerikai káposztasalátát, ez majdnem olyan, csak pár dolog tér el. Néha teszek hozzá kukoricát is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, sózzuk, adunk hozzá egy kevés cukrot, ráöntjük az ecetet, és állni hagyjuk.
  2. Addig a káposztát vékony csíkokra vágjuk, a répát ráreszeljük, a virslit rákarikázzuk.
  3. A tejföllel elkeverjük, a majonézt és a mustárt, majd a hagymát is beletesszük.
  4. Az egészet összekeverjük. Köretként, salátaként és délutáni nasinak is kiváló!
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 954
elküldve: 6
receptkönyvben: 259
elkészítve: 10/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Anetth

Mióta szakács: 2012.11.09.
26 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

majonézes káposztasaláta virslivel, káposztasaláta virslivel

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

183
káposzta 1 kis fej
sárgarépa 1 db
vöröshagyma 1 kis fej
virsli 140 g
tejföl 175 g
majonéz 3 ek
mustár 1 ek
ecet 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál