Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vargányás-sajtos csirkemelltócsni

Vargányás-sajtos csirkemelltócsni
Vargányás-sajtos csirkemelltócsni
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár salátával is fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

Tócsnihoz:

Mártogatóshoz:

Sütőzsiradék

Tócsnihoz:
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejfölt, tojásokat, reszelt sajtot elkeverjük a liszttel és a szárított vargányával (én a gombát por állagúra ledaráltam).
  2. Ízlés szerint sózzuk-fűszerezzük ,hozzáadjuk a kaprot, zúzott fokhagymát és a kis kockára vágott csirkemellet.
  3. Összekeverjük, és egy órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
  4. Közben a tejfölt kikeverjük a majonézzel, kaporral és ízlés szerint borssal.
  5. Forró olajba evőkanállal beleszaggatjuk a tejfölös-csirkés masszát, és készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 481
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

849
csirkemell filé 50 dkg
tejföl 2 dl
tojás 2 db
sajt 15 dkg
finomliszt 5 ek
0 ízlés szerint
szárított gomba 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
kapor 1 ek
tejföl 2 ek
majonéz 3 ek
kapor 1 tk
bors 0 ízlés szerint