Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A gombák aszalással tartósított változata. Szárítás során távozik az összes nedvesség a gombákból, így csatos üvegben tartva sokáig eláll, megőrzi aromáját. A szárított gombákat felhasználás előtt áztassuk meleg vízbe. Egy-egy intenzívebb ízű gombafajta (pl. vargánya) száritmányából egy keveset a gombás ételekhez adva fokozhatjuk az ízhatást.
Boltban is beszerezhetjük a különféle gomba száritmányokat, de otthon is könnyedén tehetünk el így gombákat télire.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen lezárva, száraz, hűvös helyen.

Szárított gomba alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!