Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újkrumplis-cukkinis lecsó füstölt szalonnával és debrecenivel

Újkrumplis-cukkinis lecsó füstölt szalonnával és debrecenivel
Újkrumplis-cukkinis lecsó füstölt szalonnával és debrecenivel
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a lecsót. Mindennap megtudnám enni, persze azért variálom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát kis csíkokra vágjuk.
  2. A krumplit megpucoljuk, kockára vágjuk.
  3. A hagymát durván aprítjuk. A paprikákat (a hegyes paprikából egy kis darabot félreteszünk), s cukkinit karikára vágjuk. A paradicsomot nyolcadoljuk.
  4. Egy nagy serpenyőben zsíron megsütjük a szalonnát, majd megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikákat, a paradicsomot és a cukkinit. Fűszerezzük. Beletesszük a krumplit is.
  5. Felkarikázzuk a kolbászt. Amikor a krumpli már majdnem megpuhult, beletesszük a kolbászt.
  6. Tálaláskor szedünk a tányérra a lecsóból, s vágunk rá a hegyes paprikából, s megszórjuk pirospaprikával.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 399
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lecsó cukkinivel, kolbászos lecsó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

727
füstölt szalonna 5 dkg
újkrumpli 25 dkg
vöröshagyma 2 db
fokhagyma 1 gerezd
paprika 6 db
hegyes erős paprika 3 db
chili 2 db
paradicsom 6 db
cukkini 1 kis db
0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fekete bors 1 kávéskanál
sertészsír 1 ek
debreceni kolbász 20 dkg