Debreceni kolbász

Igazi klasszikus, magyar kolbász, melynek ízét magas hústartalma és az erős fűszerezés adja. A „debreceni mód”-on azt jelenti, hogy a húst nagylyukú darálón darálják le és a fokhagymát összezúzva, vízben áztatva, majd leszűrt levét a fűszerezett húsmasszához hozzáadva készül. Vékony kolbászbélbe töltik, majd a jellegzetes debreceni pár készítése után pirosra füstölik. A debreceni kolbászt pulykahúsból is készítik. Sütve, főzve, különböző ételek alapanyagaként sokrétű a felhasználása, de mégis a jó karéj kenyér és az adag mustár mellett gözölgő frissen főtt debreceni az igazi.
Bármikor.
Hűtőben.
fehérjetartalom
13 g
zsírtartalom
8 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
61 g
Nátrium
788 mg
fehérje
13 g
Zsír
telített zsírsav
8 g
ásványi anyagok
Nátrium
788 mg
szénhidrát
víz
61 g
vitaminok
Ha téged is érdekel, melyik áruházláncban lehet a legjobb áron beszerezni a karácsony slágerét, akkor jó helyen jársz. Mutatjuk, mennyibe kerül a bejgli a Tesco, az Aldi, a Spar és a Lidl üzleteiben.
NosaltyBár egészen egyértelműnek tűnhet, hogy nyers húst adj a kis kedvencednek otthon, egy kutatás rávilágított arra, milyen veszélyekkel járhat ez.
NosaltyA hazai halfogyasztás 35-40 százaléka a karácsonyt megelőző időszakra esik. De vajon melyik a legnépszerűbb halfajta a magyarok körében? Most kiderül!
NosaltySosem találod ki, melyik filléres fűszer segíthet új életre kelteni a kedvenc orchideádat!
A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.
A mai menü garantáltan elnyeri a családod tetszését, hiszen mennyei almaleves, laktató gombás csirkemell és fincsi banánkenyér kapott helyet benne.