Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhal chili

Tonhal chili
Tonhal chili
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a chilit és a tonhalat is. Korábban láttam a neten egy receptet, és gondoltam, megcsinálom majd, mert ebből a két dologból semmi más nem sülhet ki, csak jó. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Szórhatunk rá parmezán sajtot.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőben, kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát a zellerszárral, a chilivel és a szardellával együtt, majd adjuk hozzá a fokhagymát, és kevergessük még egy percig.
  2. Mehet bele a kétféle paradicsom, a felcsíkozott paprika és a fűszerek, és főzzük közepes lángon, míg a szósz be nem sűrűsödik.
  3. Közben elkezdhetjük főzni a tésztát bő sós vízben.
  4. A legvégén hozzáadjuk a babot és a tonhalat, és még 10 percig főzzük. Tésztával tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 861
elküldve: 1
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

DoGGma

Mióta szakács: 2010.04.02.
105 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos fusilli tonhallal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

733
fusilli tészta 50 dkg
olívaolaj 3 ek
tonhalkonzerv 160 g
cannellini bab konzerv 1 doboz
passzírozott paradicsom 5 dl
sűrített paradicsom 1 ek
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
halványító zeller 1 közepes szár
szardella 3 db
oregánó 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint