Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Az Atlanti-, és a Csendes-óceánban, valamint a Földközi-tengerben élő apró (kb. 8 centiméteres) halacska, amely kifogás után hamar elveszti finom ízét, ezért frissen nem nagyon exportálják. Helyette kihalászás után rögtön sóban, olajban konzerválják a szardellafiléket, így kis üvegekben vagy konzervekben juthatunk hozzá a boltokban. Többnyire salátákba, pizzákra tesszük és szószokat ízesítünk vele.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

A konzerves változatot felbontásig kamrában, konyhaszekrényben tarthatjuk, felbontás után a hűtőben. A kis üvegben kapható szardellát mindvégig a hűtőben tartsuk. Hamar megromlik felbontás után, így egy-két napon belül javasolt elfogyasztani.

szardella alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!