Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött csirkecomb Iluskától

Töltött csirkecomb Iluskától
Töltött csirkecomb Iluskától
75 perc / előkészület: 30 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az étel nagyon laktató a töltelék miatt, akár ünnepi ebédnek is kiváló!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Egy könnyű leves mellé kifogástalan főfogás!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk. Benyúlunk a bőre alá, és elválasztjuk a húsától.
  2. A zsíron megfonnyasztjuk a vöröshagymát. A kenyeret vízben megáztatjuk, kinyomkodás után a hagymára tesszük. Ráütjük a tojást, a fokhagymát átnyomjuk. Befűszerezzük, jól elkeverjük, hogy a kenyér szétmenjen. Átforgatjuk a tűzön 1 percig.
  3. Mindegyik húsba teszünk a töltelékből, a végeit hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük. A húst kívülről sóval, borssal szórjuk.
  4. Tepsibe tesszük, 200 fokon megsütjük kb. 45 percig.
  5. Ha kész, petrezselymes burgonyával és savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 461
elküldve: 2
receptkönyvben: 175
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
700 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkecomb töltve, töltött alsó és felső csirkecomb, töltött combok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

730
csirke alsócomb 3 db
csirke felsőcomb 3 db
kenyér 5 szelet
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 teáskanál
kakukkfű 1 kk
oregánó 1 kk
bazsalikom 3 késhegynyi
disznózsír 2 ek