Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tőkehalfasírt

Tőkehalfasírt
Tőkehalfasírt
18 perc / előkészület: 10 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ajándékba kapott amarántom kereste felhasználási formáját.
Egészséges vacsora.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Aprítógépben pépesítjük a halat, a szardellát. Hozzáadjuk a tojásokat is.
  2. Egy tálban összedolgozzuk az amaránttal, a citromlevével, a fokhagymával, a fűszerekkel és az apróra vágott petrezselyemmel. Hagyjuk kicsit összeérni.
  3. Vajat hevítünk egy teflonsütőben és a lapított fasírttá gyúrt halas falatokat mindkét oldalán aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 665
elküldve: 3
receptkönyvben: 105
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Tokpela

Mióta szakács: 2011.01.18.
7 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

szardellás halfasírt, tőkehalas-szardellás fasírt

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

perigord
perigord Fri, 2013-09-13 23:04

Szuper recept, fantáziadús, ritka kincs ezen az oldalon! Én szárított szardellával és vargányás olívával cserélem le az olajos változatot és a vajat, de ezt tuti kipróbálom, köszönöm a tippet, és gratulálok!

756
tőkehalfilé 240 g
szardella 180 g
tojás 2 db
puffasztott amarant 7 ek
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 2 gerezd
petrezselyem 1 csokor
kapor 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 10 dkg