Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halpogácsa sendrya konyhájából

Halpogácsa sendrya konyhájából
Halpogácsa sendrya konyhájából
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha már unalmas a párolt hal :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Az olajat mindig pótolni kell, de épp csak egy picit, ne tocsogjon az olajban!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat kiolvasztjuk, és aprítógépben pépesre daráljuk.
  2. Az összes többi hozzávalót beledolgozzuk, annyi lisztet, hogy lágy ,,tésztaféleséget" kapjunk.
  3. Egy serpenyőbe pici olajat öntünk, felhevítjük, és 2 kanál segítségével halmokat rakunk a masszából. Ha az alja már kérgesre sült megfordítjuk, és tovább sütjük egészen addig, amíg át nem sült.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 443
elküldve: 3
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sendrya

Mióta szakács: 2013.01.29.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

halfasírt, olajban sült halfasírt, halfasírt tőkehalból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

388
tőkehalfilé 1 kg
finomliszt 20 dkg
szezámsó 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 tk
citromhéj 1 citromból nyert
rozmaring 1 teáskanál