Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tofuval sült kapros harcsafilé

Tofuval sült kapros harcsafilé
Tofuval sült kapros harcsafilé
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hááát ez a kép sem sikerült valami fényesen, de a végeredmény szerintem parádés lett. Egy rendkívűl egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető, mutatós, finom étel.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Száraz fehérborból fröccsözgettem mellé. Halhoz, pláne harcsához mi más?

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A filét bőségesen sózzuk, pihentetjük, majd kb. 1 óra múlva a sót leöblítjük, papírtörlővel leszárítjuk.
  2. Egy teflon serpenyőben az olajok keverékén a tofut elkezdjük sütni, majd egy gondolattal később a halat is mellétesszük.
  3. Fordítás előtt és után mindkettőt borsozzuk.
  4. Ha kész, tálalásig papírtörlőre szedjük.
  5. Közben a kaprot aprítjuk, olívaolajba tesszük, sózzuk, borsozzuk, citromlével ízesítjük, a savasságát egy csipet cukorral beállítjuk.
  6. A mártáshoz a majonézt a tejföllel összekeverjük, a csemege uborkát belereszeljük, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
  7. Tálalás előtt a tofu mindkét oldalát citromlével és reszelt fokhagymával ízesítjük. (Én így tálaltam, kaporrszárral, citrommal díszítettem.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 487
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

z1

Mióta szakács: 2010.12.04.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kapros harcsafilé, tofuval sült harcsafilé kaporral

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2013-09-29 12:09

UI: 2x visszadobta a gep a valaszomat, feladtam: röviden irtam, majd eszrevettem, hogy a hosszabb valasz is elment...

marti48
Marti48 / marti48 Fri, 2013-09-27 12:13

Hüha! Most "tevedtem" oldaladra, es "rejtett kincsekre" akadtam!:) Ezt a receptedet maris eltettem, de egy biztos: föztjeid zömet ki fogom probalni. Gratulalok, es jo lenne, ha ujabb receptekkel jelentkeznel - meg akkor is, ha szerinted ellaposodott a beszelgetös hangulat.... Van egy relativ uj "shef-szakacsunk", aki unos-untalan, MINDEN NAP "szerepel" mar nezni sem tudom, - szerintem EZ az unalmas... A "mennyisegre megy" (a sajat blogjan azzal büszkelkedik, hogy mar 100 receptje jelent meg a NS_n), es nem a kellemes kapcsolattartasra, mely pedig szive-lelke ennek az oldalnak! Egy kicsit nekem is elment a kedvem, de többen biztattak kedvesen, igy nem adtam fel a jelentkezest. Kicsit talan karcos a kritikam, de ugy hiszem, hogy megerted mire gondolok...:)

Szivelyes üdvözlettel: Marti

z1
z1 / z1 Sat, 2013-09-28 22:25

...persze, hogy értem, és köszi, hogy rám írtál.
Erőt ad az esetleges folytatáshoz.

Z.

marti48
Marti48 / marti48 Sun, 2013-09-29 12:05

Kedves Z!
Nagyon megörültem, hogy valaszoltal! Lepj at a sajat arnyekodon, es örvendeztess meg bennünket igazan profi es finomnak igerkezö receptjeiddel! Latom az oldaladon, hogy sokan hianyolnak!

Gyönyörü idöben, gyönyörü vasarnapot kivanok!
Marti

Norbi06
Norbi06 / Norbi06 Tue, 2012-09-18 17:42

Üdv!

Nagyon tetszenek a receptjeid, az igényes leírásaid és a gusztusos tálalásaid, mondd csak miért nem töltesz fel újabb recepteket? Szerintem rajtam kívül más is izgatottan várná.

Norbi

z1
z1 / z1 Thu, 2012-11-15 00:06

...az az igazság, hogy az oldal átalakítása előtt volt egy kis beszélgetős, fórumozó, vitatkozós szórakoztató hangulata. Már nincs. Unalmas lett, és ez nem csak az én véleményem. Amúgy köszi a dicséretet, szerintem töltök én még ide recepteket fel. Majd erőt gyűjtök...

Z.

702
törpeharcsa 15 dkg
tofu 15 dkg
tejföl 2 ek
majonéz 1 ek
csemegeuborka 1 közepes db
kapor 1 csokor
fokhagyma 0.5 gerezd
citromlé 1 citromból nyert
napraforgó olaj 1 teáskanál
olívaolaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet