r
Nosalty Logó

Thai mogyoróvajas sült csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Baroness konyhája
Thai mogyoróvajas sült csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A vöröscurry-pasztához

A hús pácolásához

A földimogyorószószhoz

Összesen 619 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A vöröscurry-pasztához

A hús pácolásához

A földimogyorószószhoz

Összesen 2471 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A vöröscurry-pasztához

A hús pácolásához

A földimogyorószószhoz

Összesen 133 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2094.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    365 mg
  • Nátrium
    1524 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    224.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    400 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 619 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.3 g

Zsír

  • Összesen
    203.5 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8377.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    459 mg
  • Foszfor
    1462 mg
  • Nátrium
    6095 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.4 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    898.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    156 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1600 micro
  • β-crypt
    484 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    534 micro
Összesen 2471 kcal
  • 9% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    455.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

A vöröscurry-pasztához

A hús pácolásához

A földimogyorószószhoz

Elkészítés

A vöröscurry-pasztához

  1. Először a vöröscurry pasztát készítjük el. Ehhez a fokhagymát és a vöröshagymát megpucoljuk, a kápia paprika magházát eltávolítjuk. Késes aprítóban az összes többi hozzávalóval krémesre daráljuk.

A hús pácolásához

  1. A pác hozzávalóiból egy krémes fűszerpácot készítünk, amihez a citromnádat harmadolva és félbe vágva adjuk hozzá. A húst besózzuk és a pácban kb. 1 órán át pihentetjük.
  2. A pácolás után kevés olajban serpenyőben a hús mindkét oldalát kb. 6-8 perc alatt elősütjük, jénaiba szedjük. A sütéskor megmaradt zsiradékot és pácot ráöntjük és hőlégkeveréssel kb. 30 perc alatt pirosra, készre sütjük.

A földimogyorószószhoz

  1. Közben a földimogyorószószt készítjük el oly módon, hogy a hozzávalókat összefőzzük. A citrom levét a tűzről levéve fokozatosan adjuk hozzá ízlésünk szerint a végső ízhatás beállítása érdekében.
  2. A sültet a szósszal leöntve, szárított korianderrel és chilivel megszórva basmati rizzsel és grillezett pak choijal tálaltam.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 965
  • Feltöltés dátuma: 2023. február 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Thai mogyoróvajas sült csirkecomb
Baroness konyhája 89 recept

Hozzávalók

A vöröscurry-pasztához

A hús pácolásához

A földimogyorószószhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?