Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös lecsós csirkecomb

Tejfölös lecsós csirkecomb
Tejfölös lecsós csirkecomb
110 perc / előkészület: 30 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Családom egyik kedvenc étele.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikát és a paradicsomot felszeleteljük.
  2. A füstölt szalonnát felkockázzuk, a zsírját kisütjük (teszünk hozzá olajat, ha szükséges), megdinszteljük rajta a cikkekre szeletelt vöröshagymát, meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a megmosott csirkecombokat.
  3. Hozzáadjuk a gombát, a zúzott fokhagymát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, ráöntjük a vizet, és fedő alatt pároljuk.
  4. Amikor félig megpuhult a hús, beletesszük a felszeletelt paprikát és a paradicsomot.
  5. A megfőtt ételhez keverjük a liszttel elkevert tejfölt.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 316
elküldve: 0
receptkönyvben: 121
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás tejfölös csirkecomb, lecsós csirkecomb tejfölösen gombásan, tejfölös csirke lecsósan gombával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

907
paprika 10 közepes db
paradicsom 3 közepes db
füstölt szalonna 10 dkg
napraforgó olaj 4 ek
vöröshagyma 2 közepes db
fűszerpaprika 2 teáskanál
csirke felsőcomb 8 db
gombakonzerv 1 db
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
víz 2 dl
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek