Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös-gombás húsfalatok

Tejfölös-gombás húsfalatok
Tejfölös-gombás húsfalatok
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a gombát, főleg ha különleges, ez egy fenyővargánya gomba.

Nagyon finom tőle az étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeljük, sózzuk, és lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát átsütjük, majd a hagymát apró kockákra szeljük, és üvegesre pároljuk a sült húsos olajban.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és átsütjük, sózzuk, borsozzuk. Ha már a gomba megpuhult, megszórjuk egy kanál liszttel, és a főzőtejszínnel felöntjük. Adunk egy csipet majoránnát hozzá, és amikor már besűrűsödött hozzáadjuk a tejfölt, összekeverjük. A hússzeleteket visszarakjuk, és 2-3 percig még együtt főzzük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 844
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mara

Mióta szakács: 2013.05.28.
84 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: ősz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös-gombás husi, húsfalatok tejfölös gombaszószban, tejfölös-vargányagombás

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

447
csirkemell filé 2 db
vargánya gomba 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 g
finomliszt 1 evőkanál
főzőtejszín 1 ml
tejföl 2 dl
majoranna 1 csipet
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 dl
petrezselyem 0 ízlés szerint