Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szalonnás-gombás husi

Szalonnás-gombás husi
Szalonnás-gombás husi
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Munkahelyen szokásos téma, mit főzzek ma?

Munkatársam ajánlotta ezt a receptet, ízlett az egész családnak

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csíkokra vágott hagymát és szalonnát pici olajon kissé megsütjük, hozzáadjuk a szeletelt gombát és a csíkokra vágott húst, ízesítjük a fűszerekkel, kicsit még így sütjük, közben kevergetjük, majd felöntjük pici vízzel, és puhára főzzük fedő alatt.
  2. A tejfölt a liszttel kikeverjük, és a már megfőtt húst besűrítjük vele.
  3. A tésztát szokásos módon kifőzzük, és együtt tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 808
elküldve: 3
receptkönyvben: 51
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gubacs

Mióta szakács: 2012.11.12.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös hús, gombás hús tejfölösen, csiperkés hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

753
csirkemell filé 60 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
füstölt szalonna 20 dkg
csiperkegomba 20 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 2 evőkanál
fokhagyma 2 gerezd
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
farfalle 50 dkg