Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tabbouleh Glaser konyhájából

Tabbouleh Glaser konyhájából
Tabbouleh Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom saláta a libanoni konyhából.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kuszkuszt felöntjük kb. 200 ml fövő vízzel. Sóval, borssal ízesítjük, lefedjük, és hagyjuk kb. 7-10 percig állni.
  2. A paradicsomot és az uborkát apró kockákra vágjuk, a hagymát apróra vágjuk. A petrezselymet és a mentaleveleket apróra vágjuk.
  3. A kuszkuszt egy villával fellazítjuk, hozzákeverjük a zöldségeket és a fűszereket.
  4. Hozzákeverjük az olajat. Sóval, borssal, citromlével és a római köménnyel ízlés szerint ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 785
elküldve: 1
receptkönyvben: 58
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
fogás: hideg előétel
mikor: uzsonna, vacsora

egyéb elnevezések

kuszkuszsaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eva P
Eva P Tue, 2017-11-14 20:07

Tökéletes recept, új ízvilág - köszönjük szépen!

276
kuszkusz 100 g
petrezselyem 0.5 csokor
menta 2 szál
paradicsom 1 közepes db
kígyóuborka 0.25 közepes db
lila hagyma 0.5 közepes db
olívaolaj 1.5 ek
citromlé 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint
víz 200 ml