Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámos csirkesaláta rukkolával és juhsajttal

Szezámos csirkesaláta rukkolával és juhsajttal
Szezámos csirkesaláta rukkolával és juhsajttal
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vacsira imádom.

hozzávalók / 4 adag

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. A hagymát hámozzuk, a salátával, paprikákkal együtt megmossuk, lecsöpögtetjük.
  2. A húsról mosás után papírtörlővel felitatjuk a nedvességet, kockázzuk, kevés zsiradékon megpirítjuk, mellészórjuk a szezámmagot, és pár percig pörköljük a hús mellett.

Öntet

  1. Az öntethez valókat egy hosszú pohárban vagy széles szájú befőttes üvegben (így eltehető későbbre is) botmixerrel összeturmixoljuk.
  2. Tányérra tálaljuk a salátakeveréket a kockázott lilahagymával, paprikával, sajttal, rá a szezámos húst, majd rákanalazzuk az öntetet.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 10 222
elküldve: 3
receptkönyvben: 368
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

AmidaLivi

Mióta szakács: 2014.01.09.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból, maradék tejtermékből
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Extra saláta, juhsajtos-csirkehúsos rukkolasaláta, szezámos csirkemelles rukkolás saláta

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

464
csirkemell filé 50 dkg
juhsajt 20 dkg
szezámmag 3 teáskanál
rukkola 50 g
madársaláta 50 g
lila hagyma 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
főzőtejszín 20 ml
olívaolaj 3 ek
mustár 1 ek
worcestershire-szósz 2 ek
oregánó 1 kk
fokhagyma 2 gerezd
1 csipet