Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival

Sült kolbászleves sült gombával és krumplival
Sült kolbászleves sült gombával és krumplival
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nem mindennapi, sokak számára bizonyára bizarrnak tűnő leves, de higgyétek el, finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat alaposan megmossuk, előfőzzük.
  2. Egy serpenyőben olajon megsütjük a kolbászokat, a gombát és a krumplikat.
  3. A hagymákat aprítjuk, egy fazékban olajon megdinszteljük. Rátesszük a kolbászokat, a gombákat és a krumplikat. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, belemorzsoljuk a leveskockát. Forrásig főzzük.
  4. Tálalunk. Teszünk bele aprított petrezselymet és chiliszószt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 487
elküldve: 2
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

sült kolbászos leves, kolbászos leves, gombás kolbászleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

409
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
debreceni kolbász 20 dkg
kolbász 20 dkg
parázskrumpli 10 dkg
csiperkegomba 4 közepes db
olívaolaj 2 teáskanál
leveskocka 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
petrezselyem 2 szál
chiliszósz 1 teáskanál
víz 1 l