Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kacsacomb vöröskáposztával és almával

Sült kacsacomb vöröskáposztával és almával
Sült kacsacomb vöröskáposztával és almával
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Majdnem hagyományos kacsacomb.

hozzávalók / 1 adag

Kacsacombhoz

Körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsacombot bepácoljuk, bedörzsöljük a fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, rátesszük a rozmaring és kakukkfűágakat, és betesszük a hűtőbe.
  2. Másnap egy serpenyőben, fedő alatt elkezdjük sütni. Időnként megfordítjuk, és meglocsoljuk a szafttal.
  3. Közben a krumplikat előfőzzük, a káposztát lereszeljük. Az almát kicsumázzuk, a felét félbevágjuk, félretesszük.
  4. Egy serpenyőben a köménymagot megpirítjuk, megszórjuk cukorral, karamellizáljuk. Rátesszük a káposztát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az ecettel, megpároljuk. A krumplikat megsütjük.
  5. Amikor a kacsa már megsült, tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 626
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kacsacomb almával és káposztával, sült kacsacomb almás káposztával, sült kacsacomb almás káposzta körettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1229
kacsacomb 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
olívaolaj 1 teáskanál
rozmaring 1 szál
kakukkfű 2 szál
újkrumpli 20 dkg
vöröskáposzta 0.25 közepes fej
alma 0.5 közepes db
köménymag 1 kávéskanál
cukor 2 teáskanál
ecet 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint