r
Nosalty Logó

Spenótos tagliatelle gombával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Spenótos tagliatelle gombával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1134 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2268 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 232 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.3 g

Zsír

  • Összesen
    61.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    201 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2423.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    729 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    810 mg
  • Nátrium
    654 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    266.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    522 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    512 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 1134 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.6 g

Zsír

  • Összesen
    122.6 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    401 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4847.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    211 mg
  • Kálcium
    1458 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1621 mg
  • Nátrium
    1308 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.8 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    533.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1044 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    110 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    664 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1023 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 2268 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    498.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 232 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük.
  2. Közben a gombát megtisztítjuk, felszeleteljük.
  3. Elkezdjük pirítani a gombát, magas hőmérsékleten, majd ha kellően megpirult kiveszünk belőlepár szép szeletet (a dísztítéshez). Ráöntjük a tejszint, és az összes többi hozzávalót is beletesszük.
  4. A szószt összeforraljuk, majd a leszűrt tésztával összekeverjük, tálaljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 7150
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 25.

Ajánló

Ebédre, vagy vacsorára,ill.másfajta gombával is elkészíthető természetesen, én jelenleg champignont használtam, illetve dúsíthatjuk még csirkemellel is.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon szeretem a gombát, még évekkel ezelőtt jött az ötlet. Egyszerű és gyors ebéd vagy vacsora.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek