Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertésszűz párolt petrezselymes répával

Sertésszűz párolt petrezselymes répával
Sertésszűz párolt petrezselymes répával
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Televíziós sárgaréparecept továbbfejlesztése.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, sózzuk, borsózzuk, és bekenjük mustárral.
  2. A felvágott petrezselyemzöldet kevés olajon felhevítjük, hozzáadjuk a kockára vágott krumplit, és puhára pároljuk.
  3. A sárgarépát gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, kevés olajon félig puhára pároljuk.
  4. Ekkor hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a gombadarabokat. Sóval, borssal és egy csipet cukorral fűszerezzük. Készre pároljuk, és a végén meglocsoljuk néhány csepp balzsamecettel.
  5. A húskarikákat felhevített serpenyőben ízlés szerint megsütjük. (Magamnak 5 perc egyik oldal 3 perc másik oldal szoktam, így még nagyon puha.)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 771
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

StellaMelanie

Mióta szakács: 2012.03.08.
11 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

párolt répás sertésszűz, szűzpecsenye petrezselymes krumplis, sertés szűzpecsenye

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

370
sertésszűz 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
burgonya 3 közepes db
petrezselyem 0 ízlés szerint
sárgarépa 2 nagy db
gomba 3 nagy db
vöröshagyma 1 kis fej
napraforgó olaj 3 ek
balzsamecet 5 csepp
cukor 1 csipet