Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgarépás-csicseriborsós kuszkusz

Sárgarépás-csicseriborsós kuszkusz
Sárgarépás-csicseriborsós kuszkusz
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen melegen egyaránt finom. Tálaljuk chilipehellyel ízesített görög joghurttal. Megszórhatjuk kevés durvára vágott mandulával is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát megtisztítjuk, mossuk, hosszában kettévágjuk, majd ferdén kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk.
  2. Egy edényben 2 ek. olajat felforrósítunk. Rászórjuk a hagymát és a sárgarépát, kb. 5 percig dinszteljük. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot és a mézet, további 1-2 percig dinszteljük.
  3. Felöntjük a levessel, 5 percig főzzük. Hozzákeverjük a csicseriborsót és a kuszkuszt, lefedjük, és hagyjuk a kikapcsolt főzőlapon kb. 5 percet állni. Majd hozzákeverjük a maradék olajat.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 5 128
elküldve: 1
receptkönyvben: 65
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges kuszkusz

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

584
sárgarépa 250 g
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 4 ek
sűrített paradicsom 1 ek
méz 1 teáskanál
zöldség alaplé 300 ml
csicseriborsó konzerv 100 g
kuszkusz 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint