Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgaborsóleves tarhonyával

Sárgaborsóleves tarhonyával
Sárgaborsóleves tarhonyával
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, hétköznapi ebéd.

hozzávalók / 4 adag

  • 1 kis cs/ 25 dkg sárgaborsó</span>
  • fél szál füstölt kolbász
  • 1 nagy marék tarhonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • só, bors, ételízesítő, pirospaprika
  • 1 ek liszt
  • olaj
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott sárgaborsót, a megpucolt hagymát egyben és a füstölt, darabolt kolbászt egy fazék vízben feltesszük főni.
  2. Adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt.
  3. Mikor megfőtt, rántást készítünk: olajon világosbarnára pirítjuk a lisztet, teszünk rá pirospaprikát, felöntjük fél pohár vízzel, és hozzáadjuk a leveshez.
  4. Hozzáadjuk a tarhonyát is, és mikor megfőtt, akkor kész is.
  • költség: 700 Ft
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 930
elküldve: 1
receptkönyvben: 15
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sárgaborsóleves tarhonyával és füstölt kolbásszal, tarhonyás sárgaborsóleves, felesborsó-leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!