Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós rákpogácsa

Ropogós rákpogácsa
Ropogós rákpogácsa
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Izgalmas verzió a garnéla felhasználására.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pogácsához a kenyeret kisebb kockákra vágjuk, az újhagymát feldaraboljuk, és a megtisztított garnélát egycentis darabokra szeleteljük.
  2. A petrezselyemmel és egy tojással együtt késes betétű robotgépbe tesszük, és pürésítjük. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk, majd hűtőbe tesszük egy órára.
  3. A masszából pogácsákat formázunk, megforgatjuk felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, és ropogósra sütjük benne a rákpogácsák mindkét oldalát.
  4. A kész pogácsákat friss salátával és kapros joghurttal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 579
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rákfasírt

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

527
kenyér 3 szelet
újhagyma 3 db
fokhagyma 1 gerezd
garnéla 500 g
petrezselyem 1 csokor
tojás 2 db
zsemlemorzsa 1 bögre
joghurt 2 ek
jégsaláta 6 dkg
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint