r
Nosalty Logó

Halfasírt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Glaser
Halfasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz:

Azon kívül:

Összesen 502 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz:

Azon kívül:

Összesen 1003 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz:

Azon kívül:

Összesen 183 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.5 g

Zsír

  • Összesen
    25.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1219.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    599 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    177 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    801 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    312 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 502 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    91 g

Zsír

  • Összesen
    51.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    521 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2439.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    152 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    1197 mg
  • Nátrium
    769 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1602 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    31 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    625 mg
  • Retinol - A vitamin:
    277 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    655 micro
Összesen 1003 kcal
  • 17% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    442.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    291 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

A fasírthoz:

Azon kívül:

Elkészítés

A fasírthoz:

  1. A halat mossuk, szárazra itatjuk, durvára vágjuk, majd konyhagéppel pürésítjük.
  2. A tojásokat, a zsemlemorzsát, a petrezselymet és a finomra reszelt hagymát hozzáadjuk, jól összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük.

Azon kívül:

  1. A masszából vizes kézzel 6 gombócot formázunk, enyhén ellapítjuk, és a zsemlemorzsában megforgatjuk.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a fasírtokat a forró olajban közepes hőmérsékleten oldalanként kb. 7-8 percig aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 35
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 1797
  • Feltöltés dátuma: 2020. december 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tálaljuk burgonyasalátával vagy egy finom dip kíséretében. Hidegen, melegen egyaránt finom.

Hozzávalók

A fasírthoz:

Azon kívül:

Címlapról ajánljuk

További cikkek